WD ledvalot Koneviestin testivoittajina

Julkaistu 10.1 2013

Oledonen 27W WD-9L28 ja 60W WD-6L60 olivat Koneviestilehden testivoittajat Koneviestin numerossa 16/2012 (22.11.2012) oli led työvalotesti alle 27W valoista. Edustamamme Oledonen WD-9L28 oli testivoittaja. Lainaus lehdestä: "Vaikka valotehoa piisaa, ei valaisimen virrankulutus ollut testin suurin. Tämä kertoo laadukkaiden komponenttien käytöstä." Vastaavasti Koneviestin numerossa 1/2013 (10.1.2013) jatkui led työvalotestit yli 27W led työvalosarjassa. Meidän tehokkain led työvalo WD-6L60 voitti myös sen testin. Lainaus lehdestä: "Testin voittajaksi pyyhälsi Oledone, jonka valoalue on testin laajin. Eteenpäin valoa riittää reilusti yli 14 metriin ja sivullekin yli 5 metriin."

Nyt laadukkaat työvalot niin raskaisiin kuin pienempiinkin työkoneisiin suoraan maahantuojalta ilman välikäsiä ja suuria katteita. Suurin osa kaupassa olevista tuotteista löytyy suoraan hyllystä. Muilla noin kahden viikon toimitusaika riippuen valmistajan myyntivarastosta sekä tilaussyklistä.

Muita kuin sivustolla esillä olevia huoltokorjauksia emme resurssipulan takia ota enää vastaan. Älä soita, vaan laita sähköpostia. Emme jouda höpöttelemään puhelimessa työpäivän aikana. Emme myöskään ehdi antaa vianhakuvinkkejä tai mittaustietoja tai konsultaatiota.

Teemme raskaskone-elektroniikkahuollot ja aiemmin näkösällä olleet ja nyt piilotetut  huollot vain ja ainoastaan sopimushuoltoliikkeillemme. 

Timberjack / John Deere / EPEC / Pellonpajan ohjainlaitehuollot ovat siirtyneet uuden toiminimen alle ja on tällä hetkellä ykkösprioriteetti (sopimushuollot) huoltotoiminnassamme. Uudet EPEC tuotteiden huoltosivut ovat www.jaletron.fi