Tyovalot.fi hyppäsi Team JyPyn veneeseen

Julkaistu 1.8 2015

Tyovalot.fi ja Team JyPy Ry solmivat yhteistyö- ja markkinointisopimuksen kaudelle 2015-2016

Team JyPy on kalastukseen, ja nimenomaan tuulastukseen keskittyvä kolmihenkinen joukkue jonka muodostavat Kippari Ilkka Minkkinen miehistönsä Marko Sipisen ja Roope Repon kanssa.

Kaluston valaistus on hiottu huippuunsa käyttämällä maahantuomiamme Oledone 6L60 teholed työvaloja. Kulkineessa ovat teräväkeilaiset valot itse kalojen etsiskelyyn ja euro- ja leveäkeilaisia valoja hyödynnetään veneen navigointiin ja yleisvalaistukseen.

Team JyPy nähdään ainakin seuraavissa arvokisoissa ja muissa pienemmissä kalajuttuihin liittyvissä tapahtumissa.

28.8.2015 EM-kisat
5.9.2015 MM esikisat
18.9.2015 MM kisat
19.9.2015 SM kisat

Tervetuloa Team JyPy miehistöineen tyovalot.fi tiimiin.
Tiimin kuulumisia voi lukea Täältä:

Team JyPy ja tyovalot.fi kalojen perässä
Veneenä JyPyllä on käytössä Kimple Angler 370, jota on modailtu tuulastuskäyttöön sopivaksi.

Muita kuin sivustolla esillä olevia huoltokorjauksia emme resurssipulan takia ota enää vastaan. Älä soita, vaan laita sähköpostia. Emme jouda höpöttelemään puhelimessa työpäivän aikana. Emme myöskään ehdi antaa vianhakuvinkkejä tai mittaustietoja tai konsultaatiota.

Teemme raskaskone-elektroniikkahuollot ja aiemmin näkösällä olleet ja nyt piilotetut  huollot vain ja ainoastaan sopimushuoltoliikkeillemme. 

Timberjack / John Deere / EPEC / Pellonpajan ohjainlaitehuollot ovat siirtyneet uuden toiminimen alle ja on tällä hetkellä ykkösprioriteetti (sopimushuollot) huoltotoiminnassamme. Uudet EPEC tuotteiden huoltosivut ovat www.jaletron.fi