Elektroniikkahuolto supistaa palvelua yksityisille

Julkaistu 19.2 2019

Olemme joutuneet rajoittamaat yksityisille tehtäviä huoltoja roimalla kädellä. Teemme raskaskone-elektroniikkahuollot ja muut ei tällä sivustolla olevat huollot vain ja ainoastaan sopimushuoltoliikkeillemme. Emme siis tarjoa muita kuin tällä sivustolla löytyvien tuotteiden huolto- ja korjauspalveluja, joita ei ole erikseen merkitty tekstillä [VAIN KORJAAMOILLE] yksityisille !

Muita kuin sivustolla esillä olevia huoltokorjauksia emme resurssipulan takia ota enää vastaan. Älä soita, vaan laita sähköpostia. Emme jouda höpöttelemään puhelimessa työpäivän aikana. Emme myöskään ehdi antaa vianhakuvinkkejä tai mittaustietoja tai konsultaatiota.

Teemme raskaskone-elektroniikkahuollot ja aiemmin näkösällä olleet ja nyt piilotetut  huollot vain ja ainoastaan sopimushuoltoliikkeillemme. 

Timberjack / John Deere / EPEC / Pellonpajan ohjainlaitehuollot ovat siirtyneet uuden toiminimen alle ja on tällä hetkellä ykkösprioriteetti (sopimushuollot) huoltotoiminnassamme. Uudet EPEC tuotteiden huoltosivut ovat www.jaletron.fi