Laaja sähköpostiongelma korjattu

Julkaistu 11.2 2020

14.1-11.2. 2020 välisenä aikana suurin osa janilehto.com domainille lähetetystä sähköposteista ei ole tullut perille johtuen palveluntarjoajamme sähköpostipalvelimen muutostöistä. Myöskään lähettäjälle ei ole tullut ilmoitusta, ettei sähköposti ole löytänyt perille asti. Tämä oli harmittava haitta, koska meiltä lähtevät sähköpostit ja osa meille tulleista sähköposteista kuitenkin toimivat, mutta osa ei ohjautunut perille. Nyt tilanne on korjattu ja perkkaamme lukemattomia (lukemattomia) sähköposteja. Iso harmi meille ja asiakkaillemme, mutta nyt alkaa tilanne taas normalisoitumaan.

Olemme joutuneet rajoittamaan yksityisille tehtäviä huoltoja roimalla kädellä. Muita kuin täällä lueteltuja töitä emme resurssipulan takia ota yksityisiltä enää vastaan.

Teemme raskaskone-elektroniikkahuollot ja muut aiemmin täällä näkyneet huollot vain ja ainoastaan sopimushuoltoliikkeillemme. 

Timberjack / John Deere / EPEC / Pellonpajan ohjainlaitehuollot ovat siirtyneet uuden toiminimen alle ja on tällä hetkellä ykkösprioriteetti (sopimushuollot) huoltotoiminnassamme. Uudet EPEC tuotteiden huoltosivut ovat www.jaletron.fi